Inspirația de duminica – 1

Inspiratia de duminica

O noua rubrica saptamanala: Inspiratia de Duminica

Am vazut o postare de-a Marthei, Mama de 3 , mamica de 3 si ea pe care o urmaresc si admir, prin care face diverse recomandari si mi-am dat seama ca oricum impartasesc si eu mereu ce gasesc interesant pentru mine, dar ar putea fi util sa fie mai organizat putin.
Asa ca, in fiecare duminica voi alege ce m-a inspirat in saptamana ce se incheie.
Azi vreau sa recomand doua podcasturi, o carte de beletristica si un summit online ce urmeaza:
1. Podcast-ul lui Mihai Morar cu Paul Olteanu – omul cu informatia din spatele Mind Architect, pasionat de neurostiinta si psihologie, ce reuseste sa transmita in idei clare, simple si cu multe exemple practice lucruri complicate despre functionarea creierului: https://youtu.be/2f6Ze0p3Oow.
Are un pic peste 2 ore, dar puteti sa il ascultati si pe reprize.
2. Podcast-ul Gabrielei Iliei – Morning Podcast cu Anca – mama de 5 copii, ce scrie de 2-3 ori pe saptamana pe blog, citeste 60 de carti pe an, are o gradina de legume si face doar impreuna cu sotul curatenia si mancarea. Este un podcast de 51 de minute in care Anca expune o parte din rutinele si organizarea sa pentru a reusi cu toate. Mi-a placut ca e o femeie (aproape) normala (mai dezvoltata decat media pe partea de organizare de asta am scris “aproape normala” ?), ce are ca prioritate dezvoltarea continua si asta o ajuta sa fie si sa faca atatea. Mi-am luat cateva idei interesante din discutia lor:
3. La recomandarea unei mamici din grupul @parintipesarma si urmatoarea carte din clubul de lectura al acestui grup, am citit cartea “Un fiu” de Alejandro Palomas. E subtirica (200 pagini) si se citeste usor, dar e o carte plina de mesaje emotionante (mai ales pentru cei ce sunt parinti, desi este o carte de beletristica). Fiecare capitol e scris din perspectiva unui personaj si te tine in suspans pana la final, cand se dezvaluie intreaga situatie.
4. Summitul anual online Flow a fost deja tradus si in Romania de cativa ani si merita urmarit. Anul acesta va fi in perioada 21-27 aprilie 2021, online. 45 de specialisti straini si romani vor vorbi despre diverse perspective.
Eu abia astept sa ii ascult pe dr. Bruce Lipton, Louise Hay, dr. Joe Dispenza, Gregg Braden, Dalai Lama, dar si romani precum Oana Sorescu sau Ibolya Beres. Toate inregistrarile au si subtitrare in limba romana, iar accesul la inregistrari este gratuit in acele 7 zile prin inregistrarea folosind acest link:
Daca le urmariti, mi-ar placea feedback-ul vostru.
Ce v-a inspirat pe voi saptamana aceasta?
#inalupu #mama #bebe3 #inspiratie #recomandari #invatare #continua #obiceiuri #informatii #sprijin #carte #podcast #summit #online #sprijin
Tags: , , , , ,

Citește în continuare

No results found

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Ina Lupu pe social media
Instagram
YouTube
Meniu