Despre mine

Sunt un suflet mereu în căutare.

Sunt FEMEIE și MAMĂ!

Partea cu femeia, deși nu avea nimeni dubii, am redescoperit-o într-o altă lumină tot de când sunt mamă. Devenirea mea a căpătat alte valențe o dată cu nașterea copiilor mei. Am redescoperit părți amorțite din mine și încă le descopăr.

Am început o călătorie fascinantă spre interior ca să înțeleg ce este și în exterior.

Copiii sunt cei mai buni coach pentru mine. Datorită lor am scos lucruri care mă măcinau, fără ca măcar să realizez, am ajuns să mă cunosc mult mai bine și să conștientizez multe din comportamentele mele și ale celor din jur.

Datorită lor am pornit pe un alt drum. Diferit de cel pe care îl urmasem până la ei, dar pe care îl simt atât de al meu!

E ca și cum, în sfârșit, fac și sunt cine sunt eu cu adevărat, fără măști, fără scenarii, fără dorința de a fi aprobată și acceptată.

Maternitatea a trezit potențialul din mine și dorința de a ajuta semenii din jurul meu. Și, în special, mămicile care trec printr-o transformare extraordinară în câteva luni.

Această transformare nu e ușoară și multe mămici au nevoie doar de o voce care să le șoptească ușor că fac ceea ce trebuie, că e în regulă, că se descurcă minunat! Și am vrut să fiu eu acea voce!

Așa am pornit acest proiect! Vreau să fiu alături de tine de la concepție și până când începe să se desprindă bebe puțin de tine, undeva în jur de doi ani!

Meniu