Apa noastră cea de toate zilele

#provocarea100SethSarcina

Apa este un element esențial vieții pe această planetă. Suntem 70 % apă. Avem nevoie de apă ca să supraviețuim.

M-a fascinat întotdeauna curgerea apei, marea, cascadele, râurile. Tot ce avea legătură cu apa.

Și nu am înțeles exact de ce până de curând, când am citit cartea ”Mesaje de la apă și de la Univers” de Masaru Emoto. Abia citind rândurile sale am simțit ca o reîntoarcere acasă. Am simțit atâta liniște și iubire necondiționată. Pentru apă, pentru lume, pentru Creator.

Apa și cuvintele

Cuvintele noastre (fie ele rostite sau doar gândite) au o putere extraordinară asupra apei și asupra noastră, în general, fiind majoritari din apă.

Masaru Emoto a fotografiat, pentru prima dată, cristalele de apă. Așa a observat că în prezența anumitor cuvinte, apa formează niște cristale minunate, în timp ce în prezența altora nu mai are nici o formă. Iată câteva exemple. Imaginile sunt preluate de pe pagina Masaru Emoto Official.

Un îndemn pe care îl face Masaru Emoto este să folosim această putere în beneficiul nostru. Să punem o etichetă cu cuvinte frumoase (de exemplu: Iubire și recunoștință, Fericire etc) pe sticla din care bem apă sau să punem aceste cuvinte sub paharul din care bem apă. Efectele sunt miraculoase. Putem de asemenea să spunem o scurtă rugăciune sau binecuvântare asupra apei înainte să o bem.

Când eram mică nu înțelegeam cum puteau preoții să transforme apa simplă, în apă sfințită. Mama credea foarte mult în efectele tămăduitoare ale apei sfințite. Iar teoria lui Emoto explică foarte bine fenomenul.

Am descoperit de curând și un set de carduri cu mesaje de la apă, care sunt minunate. Și vreau să fac niște etichete frumoase cu cuvinte și imaginile cristalelor de apă ale cuvintelor respective pentru sticlele noastre.

Cum aplici tu aceste informații prețioase în viața ta?

#provocarea100Seth #ziua16

Citește în continuare

1 comentariu. Leave new

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Ina Lupu pe social media
Instagram
YouTube
Meniu